lauantai 1. syyskuuta 2012

Kirpputoreilla kiertelyä

Sain tänään hieman vapaa-aikaa ja kävin muutamalla kirpputorilla (minkä nyt flunssaltani jaksoin).
Kävin ensimmäistä kertaa paljon kehutulla Helsingin Valtteri-kirpputorilla. Minuun se ei kuitenkaan tehnyt suurempaa vaikutusta, paljon oli ihmisiä, jopa liikaakin, niin ettei kaikkia pöytiä päässyt edes katsomaan. Tarjontaakaan ei mielestäni lastenvaatteissa ollut kovin paljon, tai hinnat olivat liian kovia.
Ostin kuitenkin muutaman vaatteen itselleni, sekä tämän ihanan Nanson Lempivaate-mekon.



Mekko on M-kokoa, joten ne tavoitteena olevat 4-5kg pitäisi vielä saada pois, jotta kehtaan mekon pukea päälleni :) Kyseinen mekko löytyi muuten tämän myyjän pöydästä. He kartuttivat vaalikassaa pitämällä kirpputoripöytää, ja mm. lastenvaatteita myytiin 10 sentin kappalehintaan. Muutaman paidan ja pipon ostinkin Arvolle.

Seuraavaksi suuntasin Vekarakirppikselle. Sieltä tarttui mukaan muutama kestovaippa ja villahaalari. Sieltä tekee välillä hyviä löytöjä, mutta nyt oli niin paljon porukkaa liikkeellä, ja olin siellä lähellä sulkemisaikaa, joten löydöt jäivät tällä kertaa tekemättä.

Kävelin Vekarakirppikseltä Pieneen ihmiseen, joka olikin uusi tuttavuus minulle. Yli puolet myymälästä olevista tavaroista oli uutta. Yhdet uudet Myllymuksun housut ostin. Kivan näköisiä vaatteita oli kyllä myynnissä.
Vieressä olisi ollut Kirpun tori, mutta se oli juuri mennyt kiinni. Suuntasinkin takaisin kotiin flunssaa potemaan.

Täällä on sateinen ja tuulinen ilma, varmaankin syyskuun ensimmäisen päivän kunniaksi. Taidankin sytyttää tänään syksyn ensimmäiset kynttilät.

Huomenna olemmekin pojan kanssa kahdestaan, kun mies vuorostaan lähtee kalaan. Olemme monesti vuorotellen pojan kanssa, että toinen saa välillä omaakin aikaa.
Kaikki isovanhemmat asuvat kaukana, joten olemme paljon pärjänneet kaksistaan (tai siis kolmistaan). Onneksi täälläkin asuu muutamia sukulaisia ja tuttuja, joille voimme tarvittaessa viedä Arvon hoitoon.

Arvolla todellakin oli se vauvarokko, tosin kuumetta oli ensin neljä päivää, sitten oli yksi kuumeeton päivä, ja näppylät ilmestyivät sen jälkeen vasta kuudentena päivänä. Pidemmän kaavan kautta mentiin siis tämän taudin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti